miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Olt. Bărbat decedat în incendiu

Incendiile continuă să facă ravagii în județul Olt. Pompierii ISU au intervenit luni pentru stingerea a două astfel de incendii, unul dintre ele soldându-se cu decesul unui bărbat.

„Pompierii Gărzii Balș, cu sprijinul militarilor Detașamentului Slatina, au acționat în ultimele 24 de ore pentru stingerea a două incendii. Din păcate, unul din evenimente s-a soldat cu decesul unui bărbat.

Primul incendiu s-a produs în comuna Bobicești, la o anexă gospodărească, iar misiunea de stingerea a durat aproximativ două ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, fără a afecta locuința care se afla în imediata apropiere și au evacuat două butelii de aragaz.

În urma evenimentului a ars anexa, cu suprafața de aproximativ 40 de meri pătrați. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Pe timpul deplasării către subunitate, echipajele au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, în comuna Oboga.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o cameră de locuit, în aceasta fiind găsit și proprietarul casei, în vârstă de 50 de ani, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sobă”, potrivit ISU Olt.

Politica