joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii Liceului Teoretic „Henri Coandă” devin eroi pentru școala lor

Sute de copii se transformă în eroi pentru Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Craiova, vineri, în cadrul campaniei „Salvează o școală”. Elevi de toate vârstele, de la cei din clasele pregătitoare și până la cei de clasa a XI-a., vor organiza un Târg de Crăciun spectaculos, pentru școala lor.

Fiecare clasă participantă va avea un stand dedicat pe care îl va decora cât mai creativ. Elevii vor expune spre vânzare decoraţiuni de Crăciun, dar și produse făcute de ei. Va fi amenajat un colț dedicat atelierelor și unul dedicat unor vânzători externi pentru apă, ceai, cafea, precum şi un spectacol. Totul pentru modernizarea instalației electrice a unității de învățământ.

Peste 20 depersoane publice susțin elevii care devin antreprenori pentru o zi la târguri de Crăciun, pentru a rezolva urgențele din 25 de școli din țară, printre care se numără și unitatea noastră de învățământ. În acest context, urgența Liceului Teoretic ”Henri Coandă” din Craiova este aceea de a moderniza instalația electrică a școlii”, explică directoarea liceului, Mihaela Brumar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Smiley, Feli, Marius Moga, Antonia, Selly, Randi, Edward Sanda, Cleopatra Stratan, WRS, Alex Velea, Cosmin Savu, Olimpia Melinte, Daddy Cool, Alina Ceușan, Irina SSW (Deaconescu), Bogdan Ioan, Eugenia Nicolae, Roxana Hulpe, Aluziva, Răzvan Munteanu și scriitorii Camelia Cavadia, Iv cel Naiv, Remus Boldea se alătură micilor întreprinzători, donând obiecte care vor fi licitate la târguri pentru a aduna fonduri destinate reparațiilor școlilor.

Alex Velea este vedeta care susține Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Craiova.

Politica