vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Olt și instituțiile din subordine, gata de închis anul. „Nu ar trebui să fie probleme”

Coinsiliul Județean (CJ) Olt, dar și instituțiile din subordine sunt gata de închiderea anului. Președintele CJ, Marius Oprescu, a vorbit despre închidere și s-a arătat, în mare parte, mulțumit de felul în care se va face acest lucru. Potrivit evenimentdeolt.ro, la finalul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Olt de miercuri, 7 decembrie, Marius Oprescu a vorbit despre cum închide anul bugetar instituția administrativă pe care o conduce, dar și instituțiile pe care le are în subordine. Președintele CJ a menționat că a fost mai greu în privința Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

„În ceea ce privește Consiliul Județean și instituțiile subordonate, așa cum am făcut-o pe fiecare an, cu mult echilibru încă de la începutul anului, bineînțeles că reușim să închidem anul. Cel mai greu ne-a fost să închidem Direcția Generală de Protecția a Copilului și Persoanelor Vârstnice, ca de fiecare dată, pentru că acolo nevoia de bani este foarte mare, iar bugetul CJ este unul mediu, nu aș putea spune chiar mic, dar unul mediu”, a declarat Marius Oprescu.

Președintele CJ a amintit și primăriile din județ, în special cele mici, care au anumite probleme. Per total, șeful forului județean a concluzionat cum că nu ar trebui să fie probleme.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Primăriile în general, așa cum am spus-o și altă dată și nu vreau să mă repet, în afară de cele mici, sub 2.000 de locuitori care nu reușesc, fără ajutorul Consiliului Județean, să-și asigure nici măcar funcționarea, celelalte primării, la fel cu un echilibru construit de la începutul anului, al bugetului, reușesc să închidă anul, plus că au mai fost niște sume care au venit pe final de an, adică din punctul meu de vedere nu ar trebui să fie probleme ”, a adăugat Oprescu.

Politica