Rădoi și-a dat demisia de la CSU

Mirel Rădoi a demisionat. CSU Craiova a rămas fără antrenor, după ce echipa lui Rotaru a pierdut meciul cu FC Argeș și a fost eliminată din Cupa României. Antrenorul a ratat cel de-al doilea obiectiv stabilit de conducerea clubului, după eșecul din Conference League.

Sorin Cârțu a contribuit și el la decizia lui Rădoi, care l-a acuzat pe președintele clubului că a încercat să se bage peste antrenamentele lui. Acum, Rotaru nu are decât să își găsească un nou antrenor sau să îl coboare pe Cârțu pe bancă.

„Am văzut și declarația lui nea Sorin Cârțu de după meciul cu FCU. A zis că meritau ei să câștige. Din punctul meu de vedere, s-a uitat la altă partidă. Când am avut atâtea ocazii, iar adversarul a avut două șuturi… dacă fiecare șut al lor pe poartă trebuie să fie și gol, atunci ne antrenăm degeaba. Eu nu am ce să le reproșez jucătorilor. Tot ce a depins de ei, au făcut. Poate ultimele minute din partida du FCU au fost rele, ne-am debusolat puțin. Semnalele sunt altele pentru mine, din partea clubului. Și femeile vorbesc despre ce se întâmplă… Eu prea multe semnale nu accept, că nu am telefonul la mine. Mă gândesc să rezolvăm probleme față în față, nu la televizor!”, a declarat Rădoi.

Populare

Recomandări

Încă un an, încă o jumătate de milion pentru Catedrala din Craiovița Nouă

Mitropolia Olteniei primește și în acest an bani pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 30.01 – 05.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...