marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O crescătorie de găini a ars aproape în totalitate. 9000 de păsări au murit

Un incendiul a izbucnit în această dimineață la o crescătorie de găini din județul Satu Mare. Echipaje importante de pompieri s-au deplasat la fața locului. Din cauza vântului și a materialelor din care era confecționată hala, incendiul s-a extins cu repeziciune.

9000 de găini aflate în interior au murit, anunță ISU Satu Mare. Incendiul a fost anunțat la ora 6.15 când o crescătorie de găini din localitatea Unimat, județul Satu Mare a luat foc. Proprietarul fermei a anunțat pompierii, iar aceștia s-au depalsat la locul indicat cu mai multe autospeciale. Potrivit ISU, incendiul a izbucnit în zona de producţie a halei şi s-a extins la întreaga hală în suprafaţă de 1.000 mp. Crescătoria a ars în proporție de 90%, scrie digi24.ro

Din declarațiile proprietarului, în momentul izbcnirii incendiului în hală erau în jur de 9000 găini ouătoare. Niciuna nu a fost salvată. 1,7 milione lei a fost investiția totală. Pompierii au reușit să salveze bunuri în valoare de aproximativă de 500 mii lei, menționează ISU Satu Mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica