Slatina. Strada Tunari, aproape de finalizare

Lucrările de asfaltare a străzii Tunari din municipiul Slatina vor fi finalizate anul viitor. Până atunci, traficul rutier se va desfășura pe ambele sensuri. După finalizarea investiţiei, lucrările vor avea o garanţie de cinci ani.

Primăria Municipiului Slatina anunță stadiul lucrărilor privind asfaltarea străzii Tunari, astfel vă informăm că lucrările de asfaltare nu sunt finalizate. 

Se cunoaște faptul că pe stradă vor mai fi intervenții la rețeaua de gaze naturale, iar lucrările vor fi terminate în primăvara anului următor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a nu se circula cu restricții (sens unic) sau pe suprafața neasfaltată (zonele pe care s-a făcut supralărgirea străzii, aflate la nivel de piatră spartă și balast), a fost realizat doar stratul de bază (primul strat de asfalt).

Având în vedere că stratul de uzură va fi realizat ulterior, există zone unde execuția stratului de bază a fost făcută provizoriu, respectiv racordurile cu drumurile laterale, inclusiv racordul cu strada Dragănești și Bd. A.I. Cuza, urmând ca înainte de așternerea stratului de uzură, aceste porțiuni să fie frezate și refăcute conform proiectului tehnic. 

Ridicarea la cotă a căminelor de vizitare nu s-a realizat la cota din proiect pentru a nu produce pagube autovehiculelor,  acestea vor fi aduse la nivel înaintea turnării stratului de uzură.

Garanția lucrărilor este de 5 ani de la data recepției la terminarea lucrărilor. 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada execuției și vă asigurăm că la finalizarea lucrărilor pe strada mai sus menționată se vor respecta toate standardele de calitate conform specificațiilor tehnice din caietul de sarcini și în conformitate cu normativele legale în vigoare.” transmite Primăria Slatina.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 12.06 – 18.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Mike Pence, fostul vicepreședinte al lui Trump, va candida la alegerile prezidențiale din 2024

Fostul vicepreședinte al Statelor Unite, Mike Pence, intră în...

Încep înscrierile la Evaluarea Națională 2023

Marți, 6 iunie, încep înscrierile la Evaluarea Națională 2023...

Autotursime sparte, în curtea SJU Slatina

Două autoturisme au fost sparte, luni noaptea, în curtea...