Românii, înșelați înainte de Sărbători! Primesc colete fără să fi făcut comandă

Pare că magazinele online ar fi găsit o nouă metodă prin care să păcălească românii. În ultima vreme, pe reţelele de socializare, tot mai mulţi oameni se plâng că primesc colete cu produse pe care nu le-au comandat, dar cu plata la livrare, scrie observatornews.ro Un Moş Crăciun pe baterii, o husă de telefon şi chiar un cuţit sunt doar câteva dintre exemplele de produse cu care oamenii s-au trezit la uşă, fără să fi plasat vreo comandă online.

postare prin care o femeie din Iaşi atrage atenţia asupra înşelătoriilor pe grupul Grupul Antreprenorilor din Romania de pe Facebook a devenit virală. Din spusele ei, aceasta ar fi primit acasă un colet în valoare de 70 de lei de la o firmă cu accesorii pentru mobil, deşi nu comandase nimic pe site-ul magazinului online. 

Foto: Facebook/Simona Ciobotaru

După ce a verificat site-ul şi a văzut că totul părea în regulă, s-a gândit că poate cineva din familie a vrut să-i facă o surpriză. Mare i-a fost mirarea când şi-a dat seama că a fost păcălită să plătească 70 de lei, pentru o husă de telefon pe care nu şi-o comandase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sărbători cu bine şi atenţie maximă la «dragii» noştri afacerişti!”, a transmis femeia.

În comentarii, mai mulţi români au răspuns că li s-a întâmplat acelaşi lucru. Cineva a spus că a primit o pereche de căşti pentru telefon, iar într-un alt comentariu un român se declară mulţumit de coletul misterios: un Moş Crăciun pe baterii. Altcineva a primit chiar un cuţit: „M-am resemnat, taie bine pentru 67 de lei”.

”am comandat o geacă pt soț si au venit pantofi de lac, nici la mort nu merg😅asta este, trebuie facuta comanda cu verificare colet”

”Chiar azi am primit si eu si l-am refuzat. Cand i-am spus curierului ca nu stiu de la cine este, mi-a zis „aah! E firma aia fantoma care da tepe!”.

Postarea a strâns sute de reacţii, cu oameni care s-au plâns că au păţit acelaşi lucru. 

Populare

Recomandări

Pieton lovit mortal

Polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere...

Doi tineri, prinși drogați la volan

Polițiștii doljeni au acționat, în ultimele 24 de ore,...

Copil, la spital, în urma unui accident produs în Mehedinți

Accident de circulație pe DN 67- județul Mehedinți. Un...

Cum să îmbunătățim imunitatea copiilor?

Material informativ realizat de Dr Bianca Stan, medic specialist...