Românii, înșelați înainte de Sărbători! Primesc colete fără să fi făcut comandă

Pare că magazinele online ar fi găsit o nouă metodă prin care să păcălească românii. În ultima vreme, pe reţelele de socializare, tot mai mulţi oameni se plâng că primesc colete cu produse pe care nu le-au comandat, dar cu plata la livrare, scrie observatornews.ro Un Moş Crăciun pe baterii, o husă de telefon şi chiar un cuţit sunt doar câteva dintre exemplele de produse cu care oamenii s-au trezit la uşă, fără să fi plasat vreo comandă online.

postare prin care o femeie din Iaşi atrage atenţia asupra înşelătoriilor pe grupul Grupul Antreprenorilor din Romania de pe Facebook a devenit virală. Din spusele ei, aceasta ar fi primit acasă un colet în valoare de 70 de lei de la o firmă cu accesorii pentru mobil, deşi nu comandase nimic pe site-ul magazinului online. 

Foto: Facebook/Simona Ciobotaru

După ce a verificat site-ul şi a văzut că totul părea în regulă, s-a gândit că poate cineva din familie a vrut să-i facă o surpriză. Mare i-a fost mirarea când şi-a dat seama că a fost păcălită să plătească 70 de lei, pentru o husă de telefon pe care nu şi-o comandase.

„Sărbători cu bine şi atenţie maximă la «dragii» noştri afacerişti!”, a transmis femeia.

În comentarii, mai mulţi români au răspuns că li s-a întâmplat acelaşi lucru. Cineva a spus că a primit o pereche de căşti pentru telefon, iar într-un alt comentariu un român se declară mulţumit de coletul misterios: un Moş Crăciun pe baterii. Altcineva a primit chiar un cuţit: „M-am resemnat, taie bine pentru 67 de lei”.

”am comandat o geacă pt soț si au venit pantofi de lac, nici la mort nu merg😅asta este, trebuie facuta comanda cu verificare colet”

”Chiar azi am primit si eu si l-am refuzat. Cand i-am spus curierului ca nu stiu de la cine este, mi-a zis „aah! E firma aia fantoma care da tepe!”.

Postarea a strâns sute de reacţii, cu oameni care s-au plâns că au păţit acelaşi lucru. 

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023 – VÂLCEA

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 06.02 – 12.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...