Un primar din Gorj îl critică dur pe ministrul Energiei

Primarul comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, s-a arătat revoltat după ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a lăudat, la Târgu-Jiu, că PNL a salvat Complexul Energetic Oltenia.

Edilul spune că ar fi trebuit să-i fie rușine, pentru că a venit la Gorj să se laude că va închide mineritul. Potrivit administrației Complexului Energetic Oltenia, în următorii 3 ani, vor dispărea circa 5000 de locuri de muncă din cadrul companiei, după cum notează gorjonline.ro.

„A spus că va crea câteva sute de locuri de muncă, dar a uitat să precizeze că va închide câteva mii de locuri de muncă din cadrul Complexului Energetic Oltenia. De fiecare data, spun același lucru, dar se fac eforturi foarte mari pentru închiderea mineritului. Virgil Popescu a venit în Gorj să se laude că va închide mineritul. Vinovați suntem noi că l-am primit. Să vină să se laude cu atâta nerușinare! În locul lui, nu călcam în Gorj de rușine. În calitate de ministru, cu ce a îmbunătățit condițiile de lucru ale minerilor care trag de cizme prin nămol și zăpadă? Nu poți să faci așa ceva, să faci numai rău județului Gorj și întregii zone a Olteniei și să ai un tupeu fantastic! Trebuia să fi mers prin cariere să vadă condițiile în care muncesc oamenii. Vin cei de la București să ne dea lecții în Gorj! Să vorbească de minerit cei care-l conduc!”, a declarat primarul comunei Slivilești, potrivit sursei citate.

Populare

Recomandări

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Gala fotbalului doljean, la Craiova

Tinerii fotbaliști doljeni, dar și antrenorii lor, reprezentanți ai...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...