marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut de polițiști după ce ar fi incendiat o casă din Târgu Jiu

Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin numărul unic de urgență, despre faptul că la un bloc din municipiul Târgu-Jiu se manifestă un incendiu. După investigațiile făcute la fața locului, oamenii legii au ajuns la concluzia că focul a fost pornit în mod intenționat.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că la aceeași dată, ar fi fost văzut un bărbat necunoscut care ar fi pătruns pe ușa închisă și neasigurată a locuinței ce aparține unui bărbat de 58 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, iar după plecarea acestuia, în imobil a izbucnit un incendiu. La fața locului au intervenit lucrătorii din cadrul I.S.U. Gorj care au localizat și stins incendiul, nefiind puse în pericol alte imobile sau vieți omenești”, spun polițiștii gorjeni.

Potrivit IPJ Gorj, în urma incidentului, a fost identificat cu operativitate un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu-Mureș, județul Mureș, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 decembrie a.c. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica