marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. A cumpărat o mașină, apoi i-au furat-o din fața casei

Mașina a fost abandonată pe un câmp! Cine sunt vinovații

Doi olteni sunt cercetați de polițiști pentru că i-ar fi furat, din fața casei, mașina unei femei. Unul dintre ei ar fi condus deși avea acest drept suspendat.

O tânără de 22 de ani, din Galicea Mare, a alertat poliția după ce mașina cumpărată de soțul ei a dispărut din fața casei. Aceasta a fost cumpărată de la un bărbat de 31 de ani, din Catane, care i-a dat doar actele mașinii și o singură cheie, potrivit polițiștilor.

Nepotul bărbatului de 31 de ani, un tânăr de 19 ani, împreună cu un alt bărbat de 33 de ani ar fi sustras mașina, apoi ar fi abandonat-o pe un câmp din afara localității Negoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În seara zilei de 03 decembrie a.c., ora 22.20, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați prin apel de urgență 112, de o tânără de 22 de ani, din comuna Galicea Mare, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în fața locuinței.

În cursul aceleiași zile, soțul apelantei a cumpărat autoturismul de la un bărbat de 31 de ani, din comuna Catane, acestuia fiindu-i încredințată o singură cheie, precum și actele autoturismului. În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției nr.6 Poliție Giubega, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Rast, în noaptea de 03/04 decembrie, în extravilanul comunei Negoi, într-o zonă cu vegetație densă, a fost găsit autoturismul în cauză.

În fapt, un tânăr de 19 ani, din comuna Catane, nepotul bărbatului de 31 de ani, împreună cu un bărbat de 33 de ani, din comuna Negoi, sunt bănuiți că ar fi sustras autoturismul, din comuna Galicea Mare. Totodată, până în comuna Galicea Mare, cei doi s-ar fi deplasat cu un alt autoturism, condus de tânărul de 19 ani, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, existând suspiciunea că i-a fost încredințat de bărbatul de 33 de ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deține permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele”, potrivit IPJ Dolj.

Politica