joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi. Care era prejudiciul

Poliția a arestat o femeie de 82 de ani din cauza unei facturi de gunoi restante. Se pare că suma care a dus la arestarea ei a fost de 77, 8 dolari.

Martha Louis Menefield, care locuiește în statul american Alabama, a spus că a fost confuză când ofițerii au încătușat-o și au arestat-o duminică, scrie stirileprotv.ro care citează BBC.

Într-o postare pe Facebook, poliția din Valley a declarat că a tratat-o cu respect pe doamna Menefield și că au notificat-o de mai multe ori că nu a plătit factura timp de trei luni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Doamna Menefield a fost tratată cu respect de către ofițerii noștri care și-au îndeplinit îndatoririle și a fost eliberată pe cauțiune”, a declarat Mike Reynolds, șeful poliției din Valley, Alabama.

Polițiștii au fost criticați pe rețelele de socializare.

„Toți cei care au jucat un rol în arestarea acestui rezident din Valley, Alabama, în vârstă de 82 de ani, trebuie să fie trași la răspundere pentru acțiunile lor”, a scris Donald Watkins, un fost avocat al statului, într-un comentariu.

Bătrâna a declarat că a fost uimită atunci când poliția s-a prezentat la ușa ei.

Glumești?”, l-a întrebat ea pe un ofițer. Însă când poliția i-a explicat că nu este vorba de o glumă, femeia s-a speriat: „Am fost supărată pentru că nu știam de ce au venit să mă aresteze. Odată încătușată, unul dintre ofițeri mi-a șoptit: ‘Nu plânge’”.

Ea și-a amintit apoi că i-a răspuns ofițerului: „Cum te-ai simți dacă ar veni și ți-ar aresta bunica?

După arestare, a fost dusă la departamentul de poliție din Valley și reținută temporar înainte de a fi eliberată pe cauțiune.

Am fost băgată într-o cușcă la secția de poliție”, a declarat femeia pentru CBS News. „M-ați băgat în cușca asta? Ar trebui să vă fie rușine”.

În replică, șeful poliției din Valley a scris că oficialii orașului au încercat să o contacteze pe bătrână în legătură cu factura ei de mai multe ori, însă femeia susține că nu știa de citație și, implicit, nu știa că facturile nu au fost achitate.

Politica