sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un super bal, mai multe fapte bune

Convenția Organizațiilor Studențești împreună cu cele 12 asociații din cadrul Universității din Craiova au reușit să organizeze cel mai mare eveniment la nivel national, anume Balul Studenților Craioveni, în data de 24 noiembrie.

Ce nu mulți știu însă, este că acest bal a fost unul caritabil, reprezentând stâlpul de rezistență al proiectului “Fabrica de Fericire”, ajuns anul acesta la cea de-a X-a ediție, și care a avut ca și scop ajutarea copiilor din medii defavorizate, pentru a le oferi un trai decent de care orice copil ar trebui să se bucure.

Deschiderea și prezentarea evenimentului au fost făcute de nimeni altul decât Liviu Vârciu, un prezentator ce a reușit să mențină atmosfera până la sfâșitul evenimentului. Alături de  perechile de participanți care au defilat cu ținute încântătoare din tema ,,All around the world”, dar și cu ținute de seară alese cu mult stil, pe scena polivalentă, și-a făcut apariția și Trupa Universității din Craiova, fondată de 12 studenți talentați, care i-a încântat pe spectatori cu fel și fel de melodii din vastul domeniu al muzicii românești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, artiștii mult așteptați, au marcat seara cu un super show live ce i-a făcut pe studenții să cânte alături de ei până la ultima melodie.

Momentul decernării titlurilor de Miss&Mister a fost unul emoționant și plin de suspans pentru toți participanții, titluri ce au fost oferite de Rectorul Universității din Craiova, Cezar-Ionuț Spînu, dar și de Președintele Senatului Universității din Craiova, Geo Leonard Mănescu și Ionuț Cristian Ene, Președintele C.O.S.

After party-ul ce a urmat alături de echipa KissFM, împreună cu ONE MAN SHOW MC TOM și DJ EMIL SAFTA, a bucurat întreaga sală cu o atmosferă unică și de neuitat.

“Mă bucur că munca tutuor voluntarilor nu a fost în zadar și am reușit să strângem un număr uimitor de mare, 6000 de oameni care s-au distrat cum n-au mai făcut-o de mult timp. Acest bal studențesc este dovada că munca te ajută să faci și imposibilul dacă îți propui. Suntem toți plini de emoții, deoarece putem sprijini punctul central al acestui eveniment ,,Fabrica de Fericire”.

Proiectul nostru caritabil va putea ajuta sute de copii ce vin din medii defavorizate, oferindu-le o șansă la viața normal cu ajutorul oamenilor care s-au alăturat prin donații și a sponsorilor proiectului”. – a declarant Secretarul General al Convenției Organizațiilor Studențești.

Acest eveniment a fost susținut cu ajutorul sponsorilor evenimentului: ASOCIAȚIA „JOC RESPOSABIL”, ADE GAS, MENTOR – THE WEAR MAKER, RAMADA PLAZA CRAIOVA, ARD SECURITY, QFORT, CLUB ARCADE, UNIVERSITATEA CRAIOVA, CRUSH BAR&LOUNGE, LIFE TIME EVENTS GRADUATION, DOCARA CONF, SMART CUP, PIRELLI, DESSERTIME, STAGERRY, PROPER PIZZA&PASTA,  DAVID`S PIZZA, EPOCA STEAK HOUSE&WINE BAR, DIVERSINST, THE EVENT PLANNER.

Politica