miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu recunoaște că fotbaliștii de la CSU s-au plâns de Rădoi: „Sunt nemulțumiți”

Sorin Cârțu a vorbit despre momentele dificile prin care trece clubul lui Mihai Rotaru, pe plan sportiv și nu numai. Pe lângă jucătorii indisponibili, președintele spune că sunt și fotbaliști care se plâng de deciziile antrenorului, ba chiar au notificat clubul în acest sens.

„Trecem prin niște momente dificile. S-a accidentat Bancu, aseară nu te-ai putut folosi de Baiaram și Mitrea. Au fost situațiile mai vechi cu Hanca, Vînă, nemulțimirile… Astea au fost. Da, sunt notificări. Sunt nemulțumiți că nu joacă.  Au fost niște decizii de moment. Nu înseamnă că dacă nu te ia în calcul cu Rapid și Chindia trebuie să notifici clubul. Faceți voi o analiză a jocurilor făcute de ei. Să nu facem noi că după ziceți că atacăm jucătorii. Să vedem prestațiile lor. Nu cred că le-a spus așa ceva (n.r. că nu vor mai juca la Universitatea Craiova cât e Mirel Rădoi antrenor), ei caută niște motive. Motivele sunt de prestațiile lor. Nimeni nu dă un jucător afară care joacă bine. Mirel a făcut niște analize la ceea ce cere el, la ceea ce vede în tren și a luat niște decizii. Ce e aia să notifici clubul”, a spus Sorin Cârțu pentru ProArena.

Președintele alb-albaștrilor a încercat să explice ce fel de antrenor este Mirel Rădoi și cum încearcă fostul selecționer să creeze omogenitate la CSU Craiova„Sunt antrenori care lucrează numai cu echipa oficială, pe ceilalți îi pune deoparte cu alt antrenor.  Pe el îl interesează să creeze omogenitate între jucătorii care vor fi pe teren. Și pe timpul meu erau antrenori care nu aveau treabă cu cei care nu joacă. Dacă ești în lot trebuie să se gândească antrenorul special la tine?”, a mai declarat Cârțu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica