miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un TIR a căzut de pe viaductul Padina

Accident teribil pe DN 6! Un TIR a căzut în această seară de pe viaductul Padina, Mehedinți. Șoferul autotrenului, înmatriculat în Bulgaria, a decedat.

ISU Drobeta transmite că cinci echipaje de pompieri din cadrul Detașamentelor Drobeta Turnu-Severin și Orșova au intervenit cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la dezastre și o ambulanță SMURD, la locul accidentului.

„În accident a fost implicat un singur autovehicul, un autotren care a părăsit partea carosabilă și a căzut peste pasarelă, într-o rapă de circa 8 metri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sosirea pompierilor, persoana aflată în autotren era încarcerată și nu prezenta semne vitale. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată de către medicul SAJ.” -ISU Drobeta

_____

„Pe DN 6, între municipiul Orșova și Porțile de Fier I, în zona viaductului Padina, județul Mehedinți, un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o diferență de nivel de peste 50 de metri, în zona stâncoasă.

Șoferul autotrenului nu prezintă semne vitale, procedându-se la descarcerarea acestuia. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.”- Centrul Infotrafic al IGPR

https://fb.watch/h667JQUe9Z/

Politica