sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr de 25 de ani, lovit cu bâta de un polițist

„A fost deja deschisă o anchetă disciplinară pentru acest comportament și a fost informată autoritatea judiciară”

Un tânăr de 25 de ani a început să deterioreze mașinile parcate și să facă ravagii, în Rieti, în seara zilei de 25 noiembrie, până când a fost chemată poliția să intervină.

Ofițerul de poliție va fi supus unei proceduri disciplinare după ce o înregistrare video, realizată de niște trecători, l-ar fi surprins în timp ce, în timpul fazelor agitate ale unei arestări, lovește cu bastonul de serviciu un tânăr de 25 de ani de origine română, potrivit stiridiaspora.ro.

De asemenea, tânărul de 25 de ani s-a dezbrăcat și, după cum a precizat într-un comunicat al Direcției de Poliție din Rieti, se afla într-o stare foarte alterată. Când polițiștii au ajuns la fața locului, era inevitabil ca poliția să-l aresteze „pentru infracțiunile de distrugere în formă agravată, rezistență și vătămare corporală a unui funcționar public și, la indicațiile autorității judiciare, a fost plasat în arest la domiciliu”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O reconstituire mai detaliată a evenimentelor este oferită de Rieti Life, care explică cum totul a început la gară, unde tânărul a hărțuit mai întâi o femeie, care a fost nevoită să se refugieze în mașina sa, iar apoi a început să deterioreze mai multe vehicule parcate. Aici a intervenit inițial poliția, înainte ca tânărul să se deplaseze mai departe și să intre într-un club, unde a început să creeze haos, denudându-se, complet plin de sânge. În acel moment, proprietarii clubului au alertat Poliția, care a intervenit și l-a blocat pe tânăr, care a încercat să opună rezistență.

 „A fost deschisă o anchetă disciplinară împotriva ofițerului”

În ceea ce privește înregistrarea video a momentelor de control, Direcția de Poliție din Rieti a comunicat: „Deși este clar că subiectul se află într-o stare de puternică alterare, unul dintre polițiști folosește bastonul din dotare; împotriva sa a fost deja deschisă o anchetă disciplinară pentru acest comportament și a fost informată autoritatea judiciară„.

Între timp, autorul actelor de vandalism, românul în vârstă de 25 de ani, a fost arestat de poliție „pentru infracțiunile de distrugere în formă agravată, opunere de rezistență și vătămare corporală a unui funcționar public și, prin ordin al Autorității Judiciare, a fost plasat în arest la domiciliu”.

Politica