Olteanul drogat care și-a dat foc în benzinărie, după gratii

Tânărul de 24 de ani care și-a dat foc într-o benzinărie din Dolj a fost reținut de polițiști, imediat după ce a fost externat din spital. El e acuzat de distrugere, după ce focul pe care l-a aprins s-a extins la calculatoarele din stația PECO.

Reamintim că sâmbătă noaptea, tânărul, din Izvoare, circula cu mașina pe DN 56, în comuna Perișor. A fost oprit pentru control de polițiști și testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cannabis și neconcludent la consumul de cocaină, opiu și benzodiazepine.
A fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, așa că i-au făcut dosar penal și pentru că s-a urcat drogat la volan și pentru că nu avea permis.
La câteva ore, polițiștii au fost chemați la benzinăria din Perișor, unde tânărul, drogat și supărat, și-a dat foc

„În jurul orei 03.37, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei stații de distribuție carburanți, din comuna Perișor, un bărbat ar fi distrus mai multe calculatoare.

La fața locului a fost identificat același tânăr de 24 de ani, din comuna Izvoare, care, în jurul orei 03.30, și-ar fi turnat pe el o substanță inflamabilă, după care s-ar fi autoincendiat. Ulterior, focul s-a extins și la calculatoarele stației, fiind localizat și stins de angajații stației peco.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare conștientă”- IPJ Dolj
Acum se află în arestul IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...