Noi dotări pentru pompierii mehedințeni

„Îi felicit pe pompierii mehedințeni pentru munca pe care o desfășoară și le transmit mult succes în misiunile viitoare!”

Consiliul Județean Mehedinți a achiziționat echipamente constând în mijloace de intervenție care să sprijine activitatea pompierilor mehedințeni. Este vorba despre 33 saci portabili cu apa – 20 l, pentru incendii de pădure, fiecare având pistol de stropire din inox, 8 bucăți polizor, hamuri și cordeline.

„În cadrul ședințelor ATOP, conduse de președintele Doru Dumitrescu, am stabilit să sprijinim cu ce putem activitatea polițiștilor și pompierilor, astfel încât, să aibă mijloace moderne cu care să își exercite atribuțiile în cele mai bune condiții. Pentru pompieri au fost achiziționați 33 saci portabili cu apa – 20 l, pentru incendii de pădure, fiecare având pistol de stropire din inox, 8 bucăți polizor, hamuri și cordeline, în funcție de solicitările primite.

Achizițiile au fost predate în prezența inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți, colonel Florentin Dragomir. Cu această ocazie, îi felicit pe pompierii mehedințeni pentru munca pe care o desfășoară și le transmit mult succes în misiunile viitoare!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Populare

Recomandări

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...