vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un cetățean german a încercat să intre în România cu acte eliberate de „Imperiul German”

Un bărbatul de 34 de ani, de naționalitate germană, s-a prezentat la Punctul de Frontieră Oancea pentru a intra în România.

La controlul de frontieră, asupra bărbatului a fost descoperit un permis de conducere ce avea imprimate fotografia şi datele sale de identitate, eliberat de „Imperiul German”. Bărbatul a declarat autorităților române că actul în cauză este un atestat profesional de motostivuitor.

Mai mult, la un control amănunțit s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă, de autorităţile din Germania, o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de documente, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii de frontieră gălăţeni l-au predat pe cetățeanul german autorităţilor competente, stabilind că „Imperiul German” e un stat inexistent, informează, miercuri, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Foto: Facebook

Politica