Șofer român de TIR găsit mort, în Franța! Apel disperat al familiei pentru repatrierea bărbatului

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, după mai multe zile, iar familia cere acum ajutorul oamenilor pentru a-l putea aduce acasă.

Într-un apel pe Facebook, rudele au povestit cum l-au căutat două zile pe șofer, care n-a mai răspuns la telefon, în timp ce se afla într-o cursă din Franța în Spania.

Andrei Farkas era angajat în Pamplona, la firma Urbiola, și venea spre orașul iberic în urmă cu trei seri.

„Suntem îngrijorați și nu găsim ajutor nicăieri. Socrul meu lucrează la firma de transport Urbiola Pamplona și de ieri seară nu ne-a mai răspuns la niciun telefon sau mesaj, am încercat să sunăm în repetate rânduri la firmă și nu ne răspunde nimeni. Ultima locație pe care o știm este în Nantes, înainte de intrare în Spania, s-a oprit într-o parcare în apropiere de un Carrefour, pentru a-și face cumpărăturile. Numele lui este Farkas Andrei”, a fost primul apel legat de disparița șoferului român, potrivit libertatea.ro

Rudele au reușit să afle coordonatele exacte ale camionului, au alertat poliția franceză, dar abia după două zile au primit vestea tristă. Camionagiul român a fost găsit fără suflare în cabină, în parcare, făcuse infarct.

„După cum vă imaginați, familia are nevoie de sprijin financiar pentru repatrierea trupului! Suma la care trebuie să ajungem cât mai repede este de 3.000 de euro, sumă enormă pentru o singură familie, mai ales în condițiile în care dânsul era stâlpul susținător.

Știm cu toții cât de grea este o asemenea veste, mai ales că acasă a rămas nepoțica ce își aștepta bunicul de Sărbători!

În general, noi, șoferii, știm ce înseamnă și ce implica meseria asta și suntem empatici unul cu altul! Orice sumă, cât de mică, este foarte importantă în momentele acestea critice! Vă rugăm din suflet să nu rămâneți indiferenți în fața unui astfel de necaz! Vă las mai jos conturile familiei, vă mulțumim anticipat!

Drumuri bune, oameni buni și sănătate cât cuprinde și să nu uitați să aveți grijă de voi!”, a scris apoi pe rețeaua socială Roxana, șoferiță de TIR și ea, care-l cunoștea pe Andrei Farkas.

Iată și conturile în care familia șoferului poate primi ajutor Unicredit Bank (EURO ) RO92BACX0000000645500002 Titular Chiriac Margareta

Ing (LEI) RO93INGB0000999905676841 Titular Ana Maria Dudău

Revolut (LEI) RO25BREL0005525302860100 Titular Ana Maria Dudău

Populare

Recomandări

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...