Pamela de la Frontieră, campioană la culturism

Pamela Kiss este o angajată a poliției care a devenit cunoscută datorită pasiunii sale. Femeia este unică și a câștigat respectul și admirația colegilor săi de breaslă.

Aceasta excelează atât în profesia sa de zi cu zi, cât și în pasiunea sa, pe care a transformat-o într-un adevărat stil de viață: culturismul.

Pamela lucrează la Compartimentul Tehnico-Administrativ, după ce 12 ani a lucrat pe teren la Poliția de Frontieră Sighetu Marmației. Chiar dacă are un job cu normă întreagă, aceasta găsește mereu timp pentru adevărata sa pasiune, fitness-ul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”A practicat sportul dintotdeauna. Handbal sau atletism, automobilism sau karting. În orice ramură a activat, a ajuns să obțină rezultate foarte bune. Dar, dintre toate, culturismul și fitness-ul i-au adus cele mai importante rezultate. De fapt, prin 2011-2012, când toate fetele mergeau la aerobic, s-a alăturat și ea prietenelor ei și, pentru o perioadă, a urmat moda și a practicat aerobicul. În anul 2013 a simțit nevoia de a trece la o altă etapă. Era conștientă de faptul că, până la urmă, corpul ei poate mai mult și își dorea o formă fizică în care musculatura să fie mai bine definită. O vreme a mers în paralel cu aerobicul și fitness-ul, după care s-a mutat în sala de forță. A văzut că brațele ei încep să capete forma pe care ea și-o dorea, la fel și picioarele. Pe măsură ce obținea rezultatele dorite, muncea tot mai mult. Nu trecea zi în care să nu intre în sala de antrenament”, au scris colegii de la Poliţia de Frontieră Română.

Cele mai recente rezultate au fost cele obținute la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, competiție desfășurată în toamna acestui an, la Sibiu. Pamela a cucerit aici titlul național la Seniori Women Phisique și la Matser Women Phisique.

”A fost o autodidactă, după care a început să și studieze, în așa fel încât să aibă o bază solidă de cunoștințe teoretice despre pasiunea ce îi aducea de acum atât de multe satisfacții. Mai mult, se preocupa, în detaliu, despre regimul alimentar potrivit pentru ceea ce ea practica. În final, participarea la Grand Prix-ul din Dej, din 2017, a venit natural. De aici până la participarea la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness nu a mai fost decât un pas. Toți ceilalți pași mărunți, de până atunci, nu au făcut decât să îi croiască un drum sigur spre atingerea performanțelor”, au mai scris reprezentanții poliției.

Toți cei care o cunosc și i-au aflat povestea au ajuns să o respecte, iar cel mai mare susținător este chiar soțul ei, care îi este alături la fiecare pas și nu o lasă niciodată singură pe polițistă.

”Susținerea o are mai ales din partea soțului său – Bertalan Cristian Kiss – și el un campion (la raliu, karting și… dans sportiv!). Dar și din partea unei multiple campioane naționale și internaționale în același domeniu – Paula Oiegaș.

În fiecare zi, după ce își încheie programul la Sectorul Poliției de Frontieră Petea, pleacă în sala de sport. Se antrenează în mijlocul bărbaților din sala de fitness care au văzut în ea un partener de antrenament egal lor, o femeie ambițioasă și un sportiv impecabil. Își respectă corpul, acordând atenție nu doar pregătirii fizice și alimentației, dar și hidratării și odihnei. Viața din afara orelor de program la Poliția de Frontieră o împarte, cu bucurie, alături de soțul ei, între motociclism, automobilism, natură și animale. Este un om vesel, care se bucură de fiecare zi, care își trăiește viața așa cum dorește și care a câștigat admirația colegilor printr-un comportament ireproșabil atât la serviciu, cât și în viața personală.”

Populare

Recomandări

Conducerea colectivă de la FCU Craiova a oferit faza etapei în Liga 1

Adrian Mititelu a implementat ceva unic în fotbalul românesc....

A început anul universitar 2023-2024, la Craiova

Președintele Consiliului Județean Dolj: „Din acest județ vrem să...

Cum să îmbunătățim imunitatea copiilor?

Material informativ realizat de Dr Bianca Stan, medic specialist...

Se redeschid secțiile COVID în spitale

Tot mai multe spitale din țară redeschid secțiile pentru...