sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Donează pentru copiii la care Moș Crăciun nu ajunge!

Toate donațiile vor fi colectate în perioada 21 noiembrie – 16 decembrie 2022

În mai puțin de câteva zile începe luna cadourilor. Pentru o mare parte dintre copiii din Mehedinți, Moș Crăciun nu va ajunge și la casele lor. Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin a înaintat pe pagina de Facebook o campanie pentru donații.

„Fii chiar tu Moș Crăciun! Donează pentru copiii la care Moș Crăciun nu ajunge! Alătură-te campaniei noastre și oferă un Crăciun de poveste unui copil nevoiaș. Indiferent de cât de mare sau mică este contribuția ta, ea va aduce un zâmbet pe fața unui copil aflat în dificultate.

Cei care își doresc să fie Moș Crăciun, și să aducă magia în sufletele acestora, sunt încurajați să ofere donații care pot consta în haine aflate într-o stare bună, jucării, rechizite, cărți, alimente neperisabile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a fi siguri că fiecare DAR ajunge la cel căruia i se potrivește, acestea pot fi însoțite de un bilet cu natura donației (ex:haine, rechizite, alimente, etc) vârsta căreia îi sunt destinate, măsurile și dacă sunt destinate fetițelor sau băieților”, au scris reprezentanții instituției, pe Facebook.

Toate donațiile vor fi colectate în perioada 21 noiembrie – 16 decembrie 2022 la Sediul Direcției de Asistență Socială din strada Romană nr.1 de Luni până Joi între orele 09:00 – 16:00 și Vineri între orele 09:00 – 14:00

Tel: 0252329577

Politica