VIDEO! Milioanara Linsey Donovan s-a filmat în bikini minusculi: „Îl invidiez pe cameraman”

„Mi-am câștigat primul milion până la vârsta de 19 ani”

Linsey Donovan, cunoscută drept Barbie din Miami, s-a filmat în bikini minusculi. Ea și-a câștigat popularitatea și în calitate de model Instagram, pozând în costume de baie și lenjerie intimă. 

Recent, blonda răvășitoare și-a uimit comunitatea de fani când a apărut într-un bikini minuscul, plimbându-se pe terasa unei vile din Miami. „Îl invidiez pe cameraman”, „Așa arată perfecțiunea”, „Ești super sexy”, sunt doar câteva reacții ale admiratorilor. 

La 22 de ani, Linsey Donovan este o antreprenoare care câștigă milioane de dolari din imobiliare. În copilărie, Linsey și familia ei nu aveau mulți bani. Tânăra a visat de mică să aibă succes. Astfel, Linsey s-a mutat în Florida de îndată ce a împlinit 18 ani și a apelat la rețelele de socializare pentru a câștiga bani. Pozând pentru diferite branduri, ea a adunat o comunitate de peste un milion de abonați. În loc să arunce banii pe „genți și haine”, ea a economisit și a cheltuit banii pentru a investi în prima ei casă, potrivit perfecte.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mi-am câștigat primul milion până la vârsta de 19 ani, iar acum dețin un portofoliu imobiliar de milioane de dolari”, a menționat Linsey într-un interviu. Tânăra a mai spus că a visat întotdeauna să-și răsplătească părinții pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru ea. Acum este fericită pentru că le-a cumpărat părinților o casă mare și frumoasă, așa cum a visat. Personal, tânăra deține mai multe proprietăți în California. 

Sursă foto: Instagram/ linsey99forever

Populare

Recomandări

Mihai Rotaru are planuri mari cu Andrei Ivan: „Poate să joace în Serie A”

Mihai Rotaru încă are încredere în Andrei Ivan, atacantul...

Mehedinți. 60 de șomeri, angajați la ultima bursă

60 de șomeri din Mehedinți au fost angajați, după...

3 stațiuni de pe litoral în care merită să îți petreci următorul concediu

Ai în plan un concediu pe malul mării, însă...

VIDEO. Tânăr doljean, prins de Poliție după ce a profitat de două fete

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din...