joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Milioanara Linsey Donovan s-a filmat în bikini minusculi: „Îl invidiez pe cameraman”

„Mi-am câștigat primul milion până la vârsta de 19 ani”

Linsey Donovan, cunoscută drept Barbie din Miami, s-a filmat în bikini minusculi. Ea și-a câștigat popularitatea și în calitate de model Instagram, pozând în costume de baie și lenjerie intimă. 

Recent, blonda răvășitoare și-a uimit comunitatea de fani când a apărut într-un bikini minuscul, plimbându-se pe terasa unei vile din Miami. „Îl invidiez pe cameraman”, „Așa arată perfecțiunea”, „Ești super sexy”, sunt doar câteva reacții ale admiratorilor. 

La 22 de ani, Linsey Donovan este o antreprenoare care câștigă milioane de dolari din imobiliare. În copilărie, Linsey și familia ei nu aveau mulți bani. Tânăra a visat de mică să aibă succes. Astfel, Linsey s-a mutat în Florida de îndată ce a împlinit 18 ani și a apelat la rețelele de socializare pentru a câștiga bani. Pozând pentru diferite branduri, ea a adunat o comunitate de peste un milion de abonați. În loc să arunce banii pe „genți și haine”, ea a economisit și a cheltuit banii pentru a investi în prima ei casă, potrivit perfecte.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mi-am câștigat primul milion până la vârsta de 19 ani, iar acum dețin un portofoliu imobiliar de milioane de dolari”, a menționat Linsey într-un interviu. Tânăra a mai spus că a visat întotdeauna să-și răsplătească părinții pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru ea. Acum este fericită pentru că le-a cumpărat părinților o casă mare și frumoasă, așa cum a visat. Personal, tânăra deține mai multe proprietăți în California. 

Sursă foto: Instagram/ linsey99forever

Politica