joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Restricții de circulație de sărbători

Sărbătorile aduc în Râmnicu Vâlcea nu doar spiritul Craciunului, dar și restricții de circulație. Reprezentanții autorităților locale au declarat că o zonă mare de pe Calea lui Traian va fi restricționată complet în vederea realizării amenajărilor aferente Târgului ”Decembrie Magic”.

Restricția este valabilă până la începutul lunii ianuarie 2023. Autoritățile locale au menționat și care este alternativa celro care vor să circule în zonă.

„Începând de marți, 22 noiembrie, traficul rutier pe breteaua de ieșire în Calea lui Traian din parcarea din fața Hotelului Ramada se restricționează complet în vederea realizării amenajărilor aferente Târgului ”Decembrie Magic”. Restricția va fi în vigoare pe toată durata desfășurării târgului, precum și după operațiunile  de dezafectare a căsuțelor, respectiv până în prima decadă a lunii ianuarie 2023. Ca urmare, în această perioadă, atât intrarea, cât și ieșirea din parcarea respectivă se vor face pe accesul din bulevardul Tudor Vladimirescu”, au spus reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica