joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! Olivia Culpo, într-un costum de baie minuscul: „Cuvintele sunt de prisos!”

Conștientă de atuurile fizice și lipsită de inhibiții, Olivia Culpo poartă rochii extrem de indecente și decupate, uneori chiar și fără lenjerie intimă

Olivia Culpo demonstrează încă o dată că a meritat cu prisosință titlul de “cea mai frumoasă femeie din lume”. Superba americancă a fost încoronată Miss USA în 2012 și tot în același ani a fost aleasă și Miss Univers.  La zece ani distanță, tânăra în vârstă de 30 de ani continuuă să impresioneze cu frumusețea ei răvășitoare. 

Olivia este model, actriță, iar mai nou are propriul reality show alături de surorile ei: Sophia și Aurora. Fosta Miss Univers are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, acolo unde obișnuiește să pozeze în ipostaze cât mai provocatoare. Conștientă de atuurile fizice și lipsită de inhibiții, Olivia Culpo poartă rochii extrem de sexy și decupate, uneori chiar și fără lenjerie intimă, potrivit perfecte.ro.

Olivia și-a făcut cei peste 5,2 milioane de fani să suspine cu cele mai recente poze postate pe Instagram.  Americanca este o adevărată apariție în costum de baie, iar internauții au admirat-o din toate unghiurile. Olivia s-a lăsat fotografiată și filmată într-un costum de baie minuscul, care i-a scos în evidență atuurile fizice: talie de viespe, bust ferm și natural, picioare interminabile și un posterior super sexy. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Perfecțiunea în formă umană”, “Ești binecuvântată genetic”, “Cuvintele sunt de prisos!”, “Ar trebui să fie ilegal să arăți atât de bine!”, “Ne-ai lăsat fără cuvinte!”, “Wow, wow, ce frumusețe!”, “Regina frumuseții”, “Ești perfectă!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de admiratori. 

“Tocmai am mâncat trei felii de pizza și apoi am dat peste asta”, a glumit o fană, în timp ce alții i-au transmis iubitului ei cât e de norocos. Olivia se iubește cu sportivul Christian McCaffrey. Cei doi sunt împreună din iunie 2019 și nu ratează nicio ocazie să-și declare iubirea pe conturile de socializare. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Olivia Culpo

Politica