vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosar penal la Voltaire. Un elev a dat cu spray lacrimogen

Elevii au fost evacuați în curtea școlii

Polițiștii au deschis un dosar penal după ce un elev de la Liceul Voltaire din Craiova a dat cu spray lacrimogen la parterul școlii. Deocamdată, elevul nu a fost identificat.

„La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii Secţiei nr.3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de conducerea unei unităţi de învăţământ cu privire la faptul că, un elev neidentificat ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen, pe holul clădirii. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea de obiecte periculoase, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care avut loc evenimentul, iar la finalizare urmând a fi propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, potrivit IPJ Dolj.

A fost agitație mare în rândul elevilor și a cadrelor didactice. Cei mici au fost nevoiți să-și petreacă mare parte din timp în curtea școlii, după ce un elev a dat cu spray lacrimogen. Nimeni nu a fost afectat serios de efectele substanței iritante.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: arhiva

Politica