joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Tombolă cu premii pentru cei care predau deşeurile electrice și electronice

O campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice se va organiza, în perioada 25 – 26 noiembrie 2022, în Craiova, iar cei care predau electrice vor fi recompensați cu premii acordate în urma unei tombole.

Craiovenii se vor putea programa în vederea preluării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de către operatorul de colectare autorizat, la numărul de telefon: 0752.568.092, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 și online pe www.eColecteaza.ro.  

În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluării comenzii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 09:00 – 17:00.

  • Ce se poate preda în cadrul acestei campanii?

Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de orice aparate electrice, electronice și electrocasnice nefolosite, vechi sau defecte, grele sau voluminoase.

  • Predă deșeurile electrice și poți câștiga la tombola cu premii

Participanții la campanie vor fi recompensați cu premii (aparate electrocasnice) acordate în urma unei tombole care va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Craiova, strada Târgului, nr. 26, în data de 29.11.2022, ora 10:00.

Premiile puse în joc sunt:

  • 1 Frigider
  • 2 Aspiratoare
  • 3 Mașini de găurit
  • 3 Fiare de călcat

Politica