sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Romeo Tiberiade, reales în fruntea Partidei Romilor

Romeo Tiberiade a fost reales în funcția de președinte al Partidei Romilor PRO EUROPA Sucursala Dolj. Evenimentul a avut loc într-o saltă de festivități de lângă Craiova, în fața a 840 de persoane. Printre invitați s-au numărat și președintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, viceprimarul Aurelia Filip, președintele Consiliului Județean, Cosmin Vasile, sau președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

Vechiul și noul lider al Partidei Romilor s-a arătat onorat de noul mandat.

„Vineri în sala de evenimente de la Voila Ballroom, în prezența a 840 de invitați și delegați, am avut onoarea de a fi fost reales președinte al Partidei Romilor PRO EUROPA Sucursala Dolj.
Am avut marea bucurie de a-i avea alături pe oamenii care cred în mine și în care cred, staff-ul Partidei de la nivel național – domnul președinte al Partidei Romilor, Nicolae Păun, eroul etniei rome de astăzi și pe secretarul de stat, președintele Agenției Naționale pentru Romi și prim-Vicepreședinte al Partidei, colegul și prietenul Paraschiv Iulian.
M-am bucurat de susținerea domnului Claudiu Manda – președintele PSD Dolj, a doamnei Rela Filip – care a transmis mesajul Doamnei Lia Olguta Vasilescu – președintele PSD Craiova, a doamnei Mariana Venera Popescu și a domnilor Cosmin Vasile, Mihai Adrian Neatu și Gheorghe Nedelescu.
Am avut în jurul meu lideri naționali, colegi, colaboratori și prieteni.
Onoarea de a fu reales mă obligă să mă autodepășesc.
Da, e mishto să fii rom care luptă pentru integrarea socială a Romilor având parteneri de valoare.
Voi lupta legal pentru educație, împotriva căsătoriilor timpurii și împotriva oricărei forme de discriminare, indiferent din partea cui se manifestă”, a spus Romeo Tiberiade.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica