miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jucători de la FCU Craiova, în arest preventiv pentru tâlhărie

Doi fotbaliști legitimați la FCU Craiova, club condus de Adrian Mititelu, au fost arestaţi preventiv de magistraţii Judecătoriei Craiova, după ce au tâlhărit trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani. Jucătorii sunt Andrei Cătălin Albu şi Jesus Eduardo Sperlea.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova. Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată polițiștii doljeni.

Cătălin Albu este fratele lui Dragoș Albu, fostul căpitan de la FCU Craiova, care a rămas fără banderolă în mandatul lui Adrian Mutu, pe vreme în care suporterii mai aveau un cuvânt de spus în clubul condus de Adrian Mititelu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi nu au primit prea multe șanse la echipa mare a formației din Bănie, dar sunt folosiți la „Primăvara Craiova”, formația secundă. Ei au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Craiova, joi, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

foto: Facebook/FCUniversitateaOFFICIAL

Politica