vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din comuna Cilieni a fost dat dispărut de ginerele lui

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de domiciliu și nu a mai revenit. Numele persoanei dispărute este Mincu Marian și a fost dat dispărut chiar de ginerele lui, vineri, după ora prânzului.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,75 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, constituție atletică, păr grizonat, tuns scurt, ochi albaștri, fața ovală, fără semne particulare. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul plecării.

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Corabia au fost sesizați, de un bărbat, din orașul Corabia, cu privire la faptul că, în data de 16 noiembrie a.c., socrul său, MINCU MARIAN, în vârstă de 54 de ani ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este mesajul polițiștilor olteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica