miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După ce l-a pus pe Napoli, Mititelu a spus că-l dorea pe Dan Petrescu: „Ar putea fi o soluție!”

Întors a noua oară la Mititelu, Napoli a fost acuzat de lipsă de demnitate. Acum, cu italianul pe bancă, patronul spune că alt antrenor ar putea salva echipa!

Recunoscut pentru schimbările foarte dese de antrenori, doar în sezonul trecut s-au perindat 5 antrenori – Mutu, Stoican, Trică, interimarul veșnic Vasilică și Napoli – Mititelu nu l-a reinstalat bine pe italian, sosit a noua oară, că a anunțat că l-ar prefera oricând pe Dan Petrescu. Pe care, din mărinimie, Mititelu l-ar angaja 2-3 ani!  

„Dan Petrescu e cel mai mare antrenor în viață din România. Nu înțeleg ce cusur îi găsiți că el se adaptează la fotbalul din România și a găsit cea mai bună rețetă pentru a face ceva. Ăsta e fotbalul care se poate face în România. Cred că ar fi bun să-l iei pentru 2-3 ani, nu pentru 2-3 săptămâni.
Din punctul meu de vedere, ceea ce îmi place mie sau ce cred eu că ar fi o soluție pentru noi ca să ieșim din această agonie, și nu mă refer la ce se întâmplă de două luni, ci la modul general ce se întâmplă în fenomenul fotbalistic la Craiova, zic că Dan Petrescu ar putea fi o soluție.
Dar și acolo trebuie răbdare, pentru că trebuie să-și aducă jucători de profil. E cel mai bun antrenor din România de departe, locurile 2-3… poate Gică Hagi să concureze, dar el are un alt stil și e un alt tip de antrenor. Hagi produce un alt fotbal”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.
La început de săptămână, Aurel Țicleanu, membru în Comisia Tehnică a FRF, a făcut o comparație între Napoli și Petrescu, în privința deselor comeback-uri ale acestora la FCU, respectiv CFR Cluj.
„Foarte frumos a zis Petre Grigoraș, că tot vorbeam de filosofie. Chiar așa e, dar nu e un caz singular. Dan Petrescu, toată lumea e de acord că el e tobă de fotbal, e garantul succesului, și totuși e a patra oară când vine la CFR Cluj. Cum vă explicați lucrurile astea?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu nu vorbesc de Dan Petrescu, că e clar, îl cunoaștem, am pus etichetă. Așa e, e ca vinul bun pe care ai pus etichetă. Ăsta e, ăsta e prețul. Dar de ce l-ai dat afară? Adică n-a mai fost bun? El a fost și dat afară, pentru că noi ne pierdem răbdarea în fotbalul românesc, nu mai avem răbdare. Că nu mai avem la nivel înalt, asta e, oamenii fac greșeli pe banii lor. Dar când nu mai ai răbdare cu copiii… Vrei dintr-odată, trimiți un copil de 6 ani și la 14 ani vin managerii de jucători să zică că-l duc la Juventus și Real Madrid. Păi eu asta vreau? Unii săracii asta vor, ce să facă? Că se gândesc că-i scapă de sărăcie, știu foarte multe cazuri în care s-au ratat copiii”, a spus Aurel Țicleanu potrivit site-ului celor de la Sport Total FM.

Imediat după meciul pierdut cu FCSB, la rândul său, Napoli a explicat de ce a acceptat să vină din nou la Mititelu: „Nu am mai vorbit cu Mititelu. M-a sunat, m-a întrebat dacă sunt disponibil să revin la Craiova. Am acceptat și am plecat. S-a întâmplat, a trecut, vom vedea ce vom face. Nu am pus mai multe clauze. Suntem prieteni”.

Politica