joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi frați de 14 și 18 ani ar fi fost bătuți de agenți de pază la un bal al bobocilor

Un bal al bobocilor s-a încheiat cu lovituri de pumni și picioare pentru doi frați de 14 și 18 ani.

Tinerii, elevi la un liceu din Galați, spun că au fost agresați de agenții unei firme de pază, care au vrut să îi scoată cu forța afară, după o neînțelegere legată de rezervarea unei mese.

Fratele mai mic a ajuns la spital și are deja certificat medico-legal. Mama celor doi a depus o plângere penală, dar suspecții susțin că ei ar fi fost loviți primii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unul dintre colegii liceenilor a filmat tot scandalul care a început în club și a continuat afară, în parcare. În imagini se vede cum un tânăr este lovit peste față și încearcă, la rândul lui, să lovească, dar ratează ținta și fuge, scrie stirileprotv.ro

Fratele mai mare povestește că scandalul era legat de rezervase unei mese. 

„Gardianul s-a luat de fratele meu și au început să îl înghiontească, să îl împingă, spunându-i că vrea să îl dea afară din club. M-am băgat pentru fratele meu, pentru că a început să sară la bătaie la el. Și în momentul ăla s-a luat și de mine”, a spus unul dintre băieți.

Victimele au sunat la 112 și, în timp ce discutau cu operatorul, un alt agent le-ar fi spart telefonul.

În final, agenții de pază susțin că ei ar fi fost, de fapt, victimele.

Un tânăr ar fi dorit să ocupe un loc la o masă, masă care ar fi fost rezervată. Neînțelegându-se cu agentul de securitate a fost invitat afară pentru a discuta această speță. În zona garderobei, tânărul l-a lovit pe agentul de securitate”, a spus Vlad Ionel, director operativ al firmei de pază.

„În fața garderobei, acolo, au tras un pumn, au sărit la bătaie. I-am scos afară. (Reporter: Ei au dat primii în dumneavoastră?) Da, în mine au dat. Un băiat a fugit, l-am prins de tricou, i s-a rupt tricoul”, a spus Sorin Anghel, un alt agent de pază.

Părinții tinerilor au depus o plângere penală la poliție. Pe numele celui de 14 ani a fost eliberat un certificat medico-legal și, totodată, au fost scoase buletine de analiză care atestă că frații nu se aflau sub influența alcoolului sau a unor substanțe interzise.

Politica