vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! Ce dietă o ajută pe Mădălina Ghenea să arate așa bine!

„Pentru mine funcționează ca o curățare, mă face să mă simt mai bine”

Mădălina Ghenea (35 de ani) se menține într-o formă de invidiat. Actrița are un truc la care apelează la o anumită perioadă, pentru a-și curăța organismul. Mai exact, este vorba despre postul intermitent, care o ajută să își curețe organismul.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Potrivit specialiștilor din domeniu, în perioada de post intermitent, o persoană se abține de la mâncare pentru o perioadă bună de timp. „Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După care urmează formele mai severe: o zi postesc, o zi mănânc. Nu numai pauza este cea care ne ajută la slăbit, trebuie să avem grijă şi la ce mâncăm din punct de vedere calitativ”, a declarat medicul Răzvan Vasilescu, potrivit cancan.ro.

Foto: Instagram

Politica