marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pilotul de raliu Daniel Onoriu, arestat preventiv. A încălcat ordinul de protecţie

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost reţinut de poliţişti şi ulterior plasat în arest preventiv după ce a încălcat un ordin de protecţie obţinut de soţia sa.

Polițiștii au fost sesizați joi seară, prin 112, de către soția acestuia, cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa.

În momentul în care bărbatul a fost abordat de agenţi, acesta a avut „o stare de agitaţie”, motiv pentru care a fost chemat un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital. Audierile au avut loc a doua zi, după externarea lui Onoriu, iar din probatoriul administrat, a rezultat că acesta a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu. În cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Daniel Onoriu și soția sa se află în proces de divorț, dar el ar vrea să se împace cu Isabela, soția lui, scrie libertatea.ro

Într-un mesaj publicat vineri pe pagina sa de Facebook, Onoriu a scris că a decis să divorțeze după ce a ieșit din spital și că nu înțelege de ce soția a cerut ordin de protecție.

„Am fost aproape mort în spital la Terapie Intensivă și după ce am ieșit de acolo nu mai eram eu, așa că i-am cerut divorțul soției mele. După câteva zile, am început să regret, dar nu voiam să mai fiu cu ea”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Fostul pilot de raliuri a spus că a început să se vadă ulterior cu o femeie din Canada, iar la scurt timp, și soția sa a cerut divorțul.

Daniel Onoriu este nepotul celebrei cântăreţe Gabi Luncă şi fiul acordeonostului Ion Onoriu.

Foto: Facebook

Politica