sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu îl vrea pe Reghe la FCU Craiova: „Da, ar fi o variantă solidă”

Adrian Mititelu continuă să caute un antrenor potrivit pentru FCU Craiova, după ce Șumudică, Zenga sau Miriuță au refuzat să stea pe banca alb-albaștrilor. Trupa din Bănie nu traversează cea mai bună perioadă și are nevoie de un tehnician care să îi repună pe picioare pe fotbaliști, care să obțină rezultate și să scoată echipa din subsolul clasamentului Ligii 1.

Laurențiu Reghecampf este dorit de Mititelu la Craiova, dar patronul de la FCU crede că o astfel de mutare este foarte greu de realizat în acest moment, pentru că antrenorul are un contract bun la Nefci și chiar dacă ar pleca de la actualul său club, Reghe ar vrea să se ducă la FCSB.

Reghe e amicul meu, eu am vorbit cu el și acum când am fost în Dubai, dar nu cred că pleacă de acolo. Da, ar fi o variantă solidă. Pe Reghe l-aș pune chiar mâine. Îmi place de el, eu l-am făcut antrenor, eu l-am pus prima oară antrenor pe Reghecampf. (…) Eu nu înțeleg de ce nu-l pune FCSB-ul antrenor, ce mai așteaptă? El acolo își dorește. El își dorește la FCSB, ăsta-i adevărul. Cunosc și eu anumite lucruri, îl știu bine de tot pe Reghe, îl simt. Cred că asta așteaptă. Nu mi-a spus mie așa ceva, dar așa îl simt eu. Dar nu știu de ce nu vrea Gigi, asta e problema lor. Eu nu știu de ce nu îl ia pe Reghecampf, pe cuvânt, poate sunt lucruri pe care nu le cunosc, dar mie îmi era teamă să nu se ducă Reghecampf acolo până la meciul cu noi, de duminică”, a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica