joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Becali nu îl lasă pe Compagno să joace cu FCU Craiova!

FCU Craiova și FCSB se întâlnesc în următoarea etapă din Liga 1, iar ambele echipe sunt fără antrenor în acest moment, pentru că patronii cluburilor nu reușesc să găsească varianta ideală pentru banca tehnică. Bucureștenii vor fi nevoiți să dea piept cu trupa din Bănie fără golgheterul campionatului, Andrea Compagno. Italianul nu va fi lăsat să joace, pentru că Becali și Mititelu au stabilit o clauză de 100.000 de euro, în momentul în care fotbalistul a fost transferat de la FCSB.

Următorul meci din campionat e la FC U Craiova, Andrea Compagno nu va juca, deci e posibil să se schimbe datele problemei. (n.r. există clauză să plătească clubul ceva dacă joacă Andrea Compagno?) Exact, da”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ulterior, Gigi Becali a confirmat și el faptul că Andrea Compagno nu va juca împotriva celor de la FCU Craiova: „Da. Este aceea clauză de 100 de mii, dar nu doresc să i-o achit lui Mititelu, deci Compagno nu o să joace”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adrian Mititelu a explicat și el situația și spune că nu ar fi riscat să îl lase pe Compagno la FCSB, fără să se asigure că va avea ceva de câștigat, în perspectiva unei confruntări direct, unde alb-albaștrii riscau să primească gol chiar de la fostul lor coleg.

Nu joacă Compagno. Aşa am avut o înţelegere cu Gigi Becali. După ce că ţi-l dau, să mai vină să-mi bage şi mortul în casă?”, a fost reacția lui Adrian Mititelu, conform AS.ro.

Politica