vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Donarea excrementelor în scop medical poate aduce sume uriașe de bani

Deși mulți dintre noi consideră că fecalele umane sunt „deșeuri”, un utilizator TikTok a subliniat una dintre modalitățile în care acestea pot fi folositoare, aducând beneficii financiare uriașe.

„Vrei să câștigi bani donându-ți excrementele? Nu mint”, a spus Isafidelino într-un videoclip postat pe platforma de socializare.

Deși ideea de a vinde excremente poate părea dezgustătoare, femeia a subliniat că fapta este răsplătită cu o sumă de bani imensă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Accesează humanmicrobes.org, dă clic pe ‘Donatori’ și poți câștiga 180.000 de dolari pe an”, a adăugat ea.

Urmăritorii contului de TikTok au reacționat imediat.

„Noi perspective de carieră”, a spus un utilizator, potrivit stirileprotv.ro care citează LadBible.

Potrivit site-ului web HumanMicrobes, organizația caută „cei 0,1% dintre oameni cu microbiomi sănătoși, neperturbați, rezistenți la boli”.

Cauza este nobilă, potrivit organizației: „Este o problemă majoră faptul că marea majoritatea oamenilor din societatea modernă au o sănătate precară și au microbiomi intestinali deteriorați. Scopul nostru este să-i găsim pe cei sub 0,1% dintre oameni care sunt suficient de sănătoși pentru a fi donatori de excremente de înaltă calitate și să îi punem în legătură cu medici, cercetători, studii clinice și persoane care trebuie să-și reechilibreze microbiomul intestinal.”

„Suntem concentrați pe SUA și Canada, dar acceptăm donatori din alte țări și suntem dispuși să facem transport global cu gheață carbonică dacă este posibil”, a adăugat organizația.

Politica