joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olguța Vasilescu – Messi de Craiova

Conferința Municipală a Partidului Social Democrat Craiova a avut loc sâmbătă. În cadrul evenimentului, Lia Olguța Vasilescu a fost realeasă în funcția de președinte al PSD Craiova, nu înainte ca primarul orașului să prezinte raportul de activitate și programul politic.

Realeasă în unanimitate ca președinte PSD Craiova, Olguța Vasilescu a fost prezentată de Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, care a asociat-o pe colega lui de partid cu Messi, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din istoria fotbalului mondial.

O să fac o prezentare a candidatului și, în pauza dintre vorbitori, am căutat pe net și am vrut să îmi găsesc câteva cuvinte. Am căutat modul cum a fost prezentat Messi când a câștigat al șaselea balon de aur. De ce al șaselea? Pentru că din 2012, în frunte cu Olguța Vasilescu, PSD Craiova a câștigat trei alegeri locale și trei alegeri parlamentare. Messi a fost prezentat drept fotbalistul imposibil de egalat. Așa că, eu vă propun, comisia vă propune pentru funcția de președinte un primar imposibil de egalat, Lia Olguța Vasilescu”, a spus Cosmin Vasile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vizibil emoționată de un videoclip de prezentare care i-a fost dedicat, Olguța Vasilescu a anunțat echipa pe care o va avea alături, în fruntea PSD Craiova. Printre oamenii pe care primarul i-a ales vor fi și Lucian Dindirică, pe poziția de prim-vicepreședinte PSD Craiova, dar și Aurelia Filip, în funcția de secretar executiv.

Vreau să vă promit că nu mă voi abate nici măcar un centimetru de la ceea ce mi-am propus să fac, indiferent de ce vor spune unii sau alții. Dacă mă luam după gura lumii nu se întâmpla nimic în Craiova. Lucrez cu sondaje de opinie de ani de zile și știu ce așteaptă oamenii de la primarul lor. Vă garantez că acest oraș va avea și în concepția națională locul pe care îl merită”, a spus președintele reales al PSD Craiova.

Politica