vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. O nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea va organiza o nouă ediție a „Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi”, în data de 14 octombrie 2022, începând cu ora 8:30.

Acțiunea va avea loc la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.98, județul Vâlcea. La eveniment sunt aşteptati să participe absolventi si persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, împreună cu angajatori din judeţul Vâlcea care doresc să incadreze forţă de muncă în sectoarele economice deficitare.

„Atât absolventii cât si persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea de a intra în contact direct cu angajatorii prezenţi şi pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă. Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European”, informează AJOFM Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica