Acuzat de hărțuire, Mangia a fugit din Malta!

Potrivit președintelui Federației Malteze de Fotbal, Bjorn Vassallo, antrenorul Devis Mangia a plecat din Malta și s-ar fi refugiat în țara sa natală, Italia. Decizia a fost luată în urma scandalului pornit pe două fronturi, împotriva tehnicianului, atât în Malta, cât și în România.

În Malta, antrenorul este acuzat că ar fi hărțuit, de curând, doi fotbaliști de națională, în timp ce în România, mama unui fost fotbalist de la CSU Craiova a făcut dezvăluiri halucinante cu privire la felul în care Mangia îl trata pe jucător.

Președintele Federației Malteze de Fotbal a vorbit despre plecarea lui Mangia și a spus că selecționerul nu a făcut altceva decât să își folosească dreptul, potrivit contractului, de a pleca din țară în această perioadă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doar pentru că există și cazuri în care abaterile comportamentale nu sunt descoperite întotdeauna, nu înseamnă că întregul sistem nu funcționează. Noi facem verificări de fundal… Pur și simplu, ne trebuie un sistem mult mai exact la nivel național”, a declarat Bjorn Vassallo, potrivit News Book.

Populare

Recomandări

Mihai Rotaru are planuri mari cu Andrei Ivan: „Poate să joace în Serie A”

Mihai Rotaru încă are încredere în Andrei Ivan, atacantul...

VIDEO. Tânăr doljean, prins de Poliție după ce a profitat de două fete

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din...

Maidanezii adulți pot fi împușcați cu tranchilizante

Câinii fără stăpân pot fi capturați inclusiv cu arme...

Mititelu nu îl mai vinde pe Bauza: „Nu poate să plece”

Adrian Mititelu nu vrea să mai vândă niciun jucător....