Bătaia Prodan-Reghecampf: a venit decizia. N-au voie nici să se sune

Laurenţiu Reghecampf (49 de ani) şi Anamaria Prodan (47 de ani) au cerut ordin de restricţie unul împotriva celuilalt după scandalul de vineri, 23 septembrie, care s-a lăsat cu răni grave în cazul amândurora. Judecătoria Buftea a judecat cererile formulate de cei doi soţi, și a fost formulată sentinţa, conform digisport.ro.

„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se precizează în sentinţa Judecătoriei Buftea.

O sentință similară a fost emisă și în cazul cererii făcute de impresară. Astfel, Reghecampf nu mai are voie, timp de patru luni, să se apropie de Ananmaria Prodan la mai puţin de 200 de metri, sau să o contacteze în vreun fel.

„Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela.

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în a doua parte a sentinţei date de Judecătoriei Buftea.

Decizia vine după ce Reghecampf și Prodan, aflați în proces de divorț, s-au bătut vineri, 23 septembrie, în fața casei din Snagov a impresarei. Imaginile au fost filmate și au apărut în spațiul public.

Atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au ajuns la INML. Ea a fost filmată cu brațul imobilizat și șchiopătând, în timp ce antrenorul avea vânătăi evidente la nivelul feței, iar la botezul fiului lui, de a doua zi, a apărut cu un ochi învinețit.

Poliţiştii au deschis două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în 2021, după un mariaj care a durat 15 ani.

Populare

Recomandări

Biletul zilei: cotă 7,5!

Schimbăm un pic strategia și facem un bilet cu...

Profesorii vor primi doar 13% creștere salarială de la 1 ianuarie

Guvernul Ciolacu ar pregăti o majorare de 13% a...

Mariah Carey a fost detronată. „All I Want for Christmas is You” a pierdut primul loc din topuri

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului. Începând cu...