marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Un pieton a murit după ce a fost lovit de un autocamion, pe DN 65

Un autocamion a lovit mortal un pieton luni dimineaţă pe DN 65, în localitatea Negreni, judeţul Olt, anunță centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul s-a desfăşurat dirijat pe DN 65 Slatina – Piteşti, pe raza localităţii Negreni, judeţul Olt, mai spun polițiștii.

”Un autocamion a lovit mortal un pieton. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, precizează sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Potcoava și un pieton.

În urma coliziunii, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalulului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea identității pietonului și a împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Politica