sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mama lui Răzvan Popa a rupt tăcerea! „Antrenorul i-a făcut avansuri, propuneri indecente”

Dezvăluiri halucinante despre hărțuirea sexuală la care a fost supus fotbalistul la CSU Craiova. Cum a gestionat clubul momentul.

Mama lui Răzvan Popa a fost prezentă la Gsp Live unde. Femeia a spus că fundașul a fost hărțuit sexual de antrenorul Devis Mangia.

„Știam de câteva întâlniri pe care Mangia le-a avut cu Răzvan. Chiar Rotaru l-a chemat la o întâlnire. Nu ți se pare nimic anormal. Rotaru îl sunase. Mi-a povestit niște chestii. Știam că le stopase, începea să le refuze. Una a refuzat-o de față cu mine, una de față nu prietenii lui. Mangia îl suna și el refuza. L-am întrebat care e faza. (…) A început cu „Știi întâlnirea aia de mă întrebai tu: hai să îți spun eu de ce nu mă mai duceam. A avut un șoc la o întâlnire, în momentul în care acest antrenor a început cu avansuri, cu propuneri indecente, în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui Răzvan. L-a întrebat și de activitatea lui sexuală. I-a făcut și o propunere să vadă împreună un film pentru adulți”, a povestit mama lui Răzvan Popa, la GSP Live.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Firesc, șocul a fost imens: „Când am aflat, m-am pierdut, am fost șocată. L-am sunat pe soț să vină. A ajuns la Craiova, cu un calm impus. A urmat o noapte albă. I-am spus lui Răzvan că ne ocupăm noi mai departe. A fost o noapte albă, cu sentimente grele. Spre dimineață am hotărât că cea mai înțeleaptă decizie este să comunicăm conducerii. În acea noapte, Răzvan a dezvăluit și altceva. Aflase, cu puțin timp înainte, cu un grup restrâns de coechipieri. La acea masă se vorbea de un caz similar în Italia (ei nu știau despre cazul de la Craiova)”.

Rotaru l-a amendat pe jucător și l-a trimis la echipa a doua!

Traumatizat de ceea ce i se întâmplă, jucătorul nu s-a mai prezentat la echipă. Măsura clubului: l-a amendat cu 5.000 de euro și l-a trimis la echipa secundă.
„Vine Rotaru la o locație de lângă Snagov. Doar Răzvan a fost. A venit foarte repede. Nu i se citea nimic pe față. Rotaru i-a comunicat amenda de 5.000 de euro și că se va duce la echipa a doua, pentru că a plecat din cantonament. Nu a vorbit nimic de incident. A revenit la Craiova. Nu avea să stea două săptămâni la echipa a doua, ci o lună, apoi revine la prima formație. El știa că nu mai are șanse să mai joace acolo. Ni se spunea că totul i se trage de la faptul că a plecat din cantonament. Asta era singura explicație. Problema cea mai mare au fost cele mai grele momente ale lui, a intervenit depresia. A fost o transformare fizică. Nimic din cum arăta nu mai era. A pus multe kilograme. Dincolo de fizic, era psihicul. Era căzut rău. Totul era negru în viața lui. S-a izolat. Nu mai puteam comunica deloc, nu ne mai primea în vizită la Craiova”, povestește mama lui Răzvan Popa, la GSP Live.

Cum a picat transferul la Mediaș: Mangia îl dorea la echipă!

Transferul lui Răzvan Popa la Gaz Metan a picat după ce antrenorul ar fi spus că mai are nevoie de el la echipă: „A plecat la Gaz Metan în iarnă. Ni s-a comunicat motivul. Am aflat în ultima zi de transferuri că staff-ul nu îi dă voie, că se vor baza pe el (n.r. – staff-ul lui Mangia). Răzvan a avut o reacție urâtă, a spus că nu e adevărat, că e o bătaie de joc. Așa a și fost, din păcate. Avea dreptate. A fost groaznic. Fotbalistic nu îl mai interesa nimic. Îmi răsună cuvintele lui Rotaru: <Nu își dă seama, că el nu a văzut un conflict așa puternic>. Știam de câteva întâlniri pe care Mangia le-a avut cu Răzvan. Chiar Rotaru l-a chemat la o întâlnire. Nu ți se pare nimic anormal. Rotaru îl sunase. Mi-a povestit niște chestii. Știam că le stopase, începea să le refuze”, a mai declarat mama jucătorului, potrivit sursei citate.
Văzându-se fără apărare, tânărul fotbalist a dezvăluit inclusiv colegilor prin ce trece. În cele din urmă, Rotaru a cedat presiunilor și l-a dat pe antrenorul italian afară. Cariera lui Răzvan Popa, unul dintre cei mai promițători fotbaliști din România, s-a încheiat însă brusc, jucătorul nereușind să depășească trauma trăită în Bănie.

Politica