Vâlcea. Arestat după ce a furat o sumă importantă de bani dintr-o mașină

Un bărbat de 50 de ani din Vâlcea s-a ales cu dosar penal după ce a fost acuzat de furt calificat. Hoțul a spart geamul unui autoturism parcat pe strada Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea și a sustras o sumă importantă de bani.

Oamenii legii l-au identificat pe bărbat, i-au percheziționat locuința și l-au dus la audieri, ulterior încătușându-l.

“Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul de 50 de ani, ar fi spart geamul unui autoturism parcat pe str. Calea lui Traian, din interiorul căruia ar fi sustras o sumă de bani.

În cadrul activităților, polițiștii au efectuat și o percheziție domiciliară în municipiul Râmnicu Vâlcea, fiind pus în aplicare și un mandat de aducere.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus pe bază de ordonanță, reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore,  urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea dispunerii de măsuri legal” – informează IPJ Vâlcea.

Evenimentul a avut loc pe 10 septmebrie, iar în ultima zi din aceiași lună, magistratul de caz al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului.

Populare

Recomandări

Paula Seling va fi imaginea Hotelului de Gheață de la Bâlea

Realizatorii Hotelului de Gheață de la Bâlea anunță că...

O femeie și-a pierdut parțial vederea din cauza cremelor de înfrumusețare

O femeie din Minnesota și-a pierdut parțial vederea și,...

Numărul jandarmilor a fost suplimentat la Rânca, Runcu și Tismana

Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana au fost...

Olt. Bătrâni morți în incendiu

Un bărbat, în vârstă de 72 de ani și...