Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD! Acuzațiile vizează pedofilia

PSD a anunțat excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu și spune că se așteaptă ca acesta să demisioneze urgent din Parlament. Partidul vorbește despre „încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, fără a preciza însă despre ce este vorba.

Imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul.

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și moralei creștine”, a anunțat PSD pe pagina sa de Facebook.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse din partid au declarat pentru știrileprotv.ro că Bălășoiu ar fi implicat într-un scandal legat de „fapte reprobabile cu un minor”, iar Gândul a publicat imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat.

”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.r. – Răspunsul dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.

Preşedintele PSD Argeș și al Consiliului Judeţean Argeș, Ion Mînzînă, a admis într-o discuţie cu News.ro, răspunzând unor întrebări, că a votat pentru excluderea din partid a lui Aurel Bălăşoiu, pe motiv de „bănuială că ar exista” un film în care deputatul apare în ipostaze indecente, cu o altă persoană.

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunţat pe Facebook că a decis retragerea medaliei „Câmpulung 500” decernată deputatului PSD Aurel Bălășoiu anul acesta, cu ocazia festivității oficiale „Zilele Câmpulungului” de anul acesta.

„Am decis retragerea medaliei “Câmpulung 500” deputatului PSD Aurel Bălășoiu, decernată cu ocazia festivității oficiale “Zilele Câmpulungului” de anul acesta.

Motivul: scandalul sexual în care este implicat acesta.

Medaliile de aur ale Câmpulungului reprezintă onoare și recunoaștere. Deputatul PSD nu o merită. Așa că va trebui să o înapoieze”, a scris Elena Lasconi.

Gabriel Bălășoiu, în vârstă de 62 de ani, este la primul mandat de deputat de Argeș.

Din anul 2004, el a fost primar al comunei Rociu din judeţul Argeş, din anul 2004.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Piteşti.

În CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaţilor acesta se descrie drept ”o persoană sociabilă şi responsabilă în activitatea desfăşurată, un puternic om de administraţie ce a avut mereu o colaborare impecabilă cu instituţiile locale, judeţene şi naţionale, un bun agricultor şi crescător de animale”.

În Parlament, activează în comisia de agricultură şi este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Malaezia, Macedonia de Nord şi Congo.

Foto: Facebook/Aurel Bălăşoiu

Populare

Recomandări

Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Filofteia de la Curtea de Argeş

Pe 7 decembrie, Biserica Ortodoxă o prăznuieşte pe Sfânta...

Un copil de 12 ani, filmat în timp ce bate cu biciul o pisică

Poliţiştii din Braşov au deschis o anchetă, după ce...

Mariah Carey a fost detronată. „All I Want for Christmas is You” a pierdut primul loc din topuri

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului. Începând cu...