vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Denisa are nevoie de ajutor! Tânăra a fost diagnosticată cu o boală rară

Și tu o poți ajuta pe Denisa să primească o nouă șansă de la viață. Tânăra are nevoie de 100.000 de euro

O tânără de 29 de ani, din Teleorman, a fost diagnosticată cu o boală rară, tumoră malignă mediastinopulmonară-rabdomiosarcom embrionar, mai simplu zis cancer. Orice ajutor contează pentru ca Denisa să aibă o nouă șansă la viață.

Denisa este o fată frumoasă si serioasă, poate prea serioasă pentru vremurile pe care le trăim. Muncitoare, ambițioasă, până acum 1 luna de zile trăia o viață absolut normală, la fel ca și tine, la fel ca și mine. A primit vestea că va fi mămică cu mare bucurie. La 29 de ani, a făcut pasul cel mare si s-a căsătorit civil cu iubirea vieții ei. La nici câteva zile de la căsătoria civilă, luna trecută, au aflat de la medic in cadrul unei investigații din timpul sarcinii ca bebelușul din burtică nu are șanse de supraviețuire pentru că este diagnosticat cu Sindromul Talasemie Majoră. Astfel că Denisa a pierdut copilașul.

Luna trecută, pe 21 august, Denisa s-a simțit rau. O tuse seaca o deranja și o durere de plămâni. La prima citire, probabil pentru mulți dintre noi nu pare ceva grav. Nici pentru Denisa nu a fost ceva de speriat, in mod special pentru ca ea este farmacist de meserie dar a început sa aiba dureri insuportabile si a ajuns la urgențe, la spitalul Militar Bucuresti. Acolo i s-au facut analize și investigatii in urma carora s-a descoperit și a fost diagnosticată cu tumoră malignă mediastinopulmonară-rabdomiosarcom embrionar (o boală foarte rară atât în lume si mai ales în România). Pe scurt, cancer la plamani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Denisa a fost externată iar în scurt timp starea ei de sănătate s-a înrăutățit astfel că a ajuns din nou la spital, dar la Spitalul Marius Nasta. Acolo în urma tuturor analizelor si investigațiilor i s-a recomandat începerea de urgență a tratamentelor de chimioterapie, deoarece din cauza tumorii care este de dimensiune mare, a facut si lichid la plamani, fapt care i-a agravat mai mult starea. Insa in România, la niciun spital de stat și nici privat nu au substanțele necesare începerii tratamentelor și anume: Ifosfamida, Vincristina, Actinomicina, Doxorubicina. Aici intervenim noi.

Pentru că substanțele nu se găsesc in România, s-a luat legătura cu profesorul universitar Thomas Brodowicz din cadrul spitalului AKH, din Viena, unde poate începe tratamentul. Tratament al cărui cost ajunge la 100.000 euro, la care se adaugă cheltuieli de transport și cazare. Denisa are mare nevoie de noi. Eu cred cu tarie ca împreună putem strange această suma de bani, ca ea sa aiba o șansă de vindecare. Dumnezeu lucrează prin oameni iar oamenii suntem noi, eu, tu.

Pentru orice fel de ajutor, indiferent de sumă, punem la dispoziție conturile Denisei, ca banii sa ajungă direct și cât mai repede la ea. Viața ei din ultimele luni poate parea un film, dar de multe ori s-a dovedit că viata bate filmul. Fiecare leu contează iar acest leu care pleaca spre Denisa poate dărui viață. Din păcate timpul nu este de partea noastră, boala avansează rapid și agresiv, iar Denisa trebuie să ajungă urgent la Viena. Vă mulțumim pentru ajutor și va rugăm, ca pe lângă donațiile pe care le veți face sa o purtăm pe Denisa și în rugăciuni”, au scris organizatorii strangerii de fonduri de pe Facebook.

Conturile Denisei sunt: BCR: RO95 RNCB 0246 0903 7867 0001 Titular Cont Bardac Denisa Daniela RON Revolut : RO34 BREL 0005 5230 0960 0100 Titular Bardac Denisa Daniela Cont RON Revolut : LT40 3250 0139 9826 4125 BIC: REVOLT21 Titular Bardac Denisa Daniela Cont EURO 

Politica