VIDEO/ Bărbat reținut după ce și-a lovit soția

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Plenița, județul Dolj, a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat fizic soția, de care este despărțit. Femeia de 36 de ani din Craiova, ar fi fost așteptată de bărbat în fața blocului, unde acesta ar fi lovit-o.

„Joi, 29 septembrie, polițiști din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Pleniţa, bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

În fapt, în noaptea de 27/28 septembrie a.c., ora 02.10, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 36 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 02.00, soţul său, de care este despărţită în fapt, ar fi aşteptat-o în faţa imobilului unde aceasta locuieşte şi ar fi agresat-o fizic.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind emis şi un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

În urma probatoriului administrat, la data de 29 septembrie a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, conform IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

Copilă de 13 ani, răpită și violată

O fată de 13 ani a fost răpită, violată...

Beat și fără permis, a întrat cu mașina în gard

Un bărbat de 38 de ani din Poiana Mare,...

UCV. Studenții și-au prezentat facultățile, facultățile și-au premiat profesorii

Universitatea din Craiova (UCV) a avut vineri seara dublu...

VIDEO/ Mehedinți. Țigări de 1 milion și jumătate de euro, confiscate de polițiști

Un bărbat de 47 de ani, cu cetățenie bulgară...