vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

George Simion, dus la secţie de poliţie! S-a ales cu dosar penal

Un scandal a izbucnit noaptea trecută, în Piața Victoriei, între liderul AUR George Simion și forțele de ordine. Acesta se afla în Piața Victoriei în momentul în care a fost oprit de oamenii legi, acolo unde pregătea protestul anunțat deja de partidul pe care îl conduce pentru duminică. George Simion a ajuns la poliție, în jurul orei 3 dimineața.

Potrivit polițiștilor, mai multe persoane au tulburat liniștea și ordinea publică, pe parcursul nopții. Jandarmii și polițiștii au dat 3 amenzi în valoare de 14.200 lei. Jandarmii au venit la George Simion în urma unei plângeri că testa sistemele sonore în mijlocul nopții.

În clipul postat de liderul AUR pe Facebook se aude cum acesta strigă „Plecați de aici” și cere intervenția poliției. Când jandarmii au spus că au intervenit la o plângere privind sistemele de sonorizare, replica unuia dintre susținătorii a fost: „Pe cine deranjăm?”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu a fost singurul scandal din Piața Victoriei, potrivit digi24.ro

Autocarul cu care venise echipa AUR a parcat într-o zonă interzisă, iar șoferul a refuzat să-l mute, așa că a fost amendat și a rămas fără permis.

„Pe timpul intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj. Ulterior, polițiștii rutieri au dispus măsura ridicării autocarului, folosindu-se în acest scop o platformă de tractare”, potrivit poliției.

Mai mult, polițiștii spun că Simion a condus o mașină deși avea permisul suspendat. „Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce”, spun polițiștii.

În timp ce a fost dus la poliție, Simion a scris pe Facebook: „Mergeți la colegii mei din Piața Victoriei, acum are loc o diversiune împotriva lor, nu a mea. Eu sunt reținut la poliție, mergeți la Guvern”.

Politica