vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Dolj. Bărbat reținut pentru că și-a lovit copilul de 4 ani

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Podari, bănuit că și-ar fi lovit fiica de 4 ani, a fost reținut, miercuri, de polițiști, pentru 24 de ore.

”Ieri, 28 septembrie, polițiști din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din comuna Podari, bănuit de comiterea infracţiunii de violenţă în familie. În dimineaţa zilei de 27 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de cadrele didactice din comuna Podari, cu privire la faptul că, o minoră de 4 ani, din localitate, prezintă urme de violenţă la nivelul feţei”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Poliţiştii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată a fost solicitat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj, pentru evaluarea medicală a minorei, fiind informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj.

”În fapt, bărbatul este bănuit că în seara zilei de 26 septembrie, în timp ce se afla în locuinţa comună, i-ar fi aplicat mai multe lovituri fiice sale de 4 ani, aceasta necesitând îngrijiri medicale”, se mai arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica