joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Vă rugăm vizionați și fotografiile!” Mesajul Poliției Române, după un accident mortal

Un șofer de 45 de ani a murit luni seara pe A1, aruncat de la volan după ce a intrat direct într-un TIR, pe care l-a lovit din spate. Șoferul nu purta centură de siguranță și avea permisul suspendat, spune Poliția Română, care a publicat imagini pe Facebook, iar postarea a devenit virală.

„Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul”, a transmis IPJ Arad, potrivit libertatea.ro

Mașina complet distrusă în accident era un Audi și la volan se afla un preot catolic din Timiș, în vârstă de 45 de ani, care nu purta centură de siguranță, având montat un dispozitiv de blocare a senzorului centurii, fără ca aceasta să fie practic prinsă. Mai mult, avea și permisul suspendat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția Română a publicat pe pagina oficială de Facebook mai multe imagini cu mașina distrusă și un text care a devenit viral. Postarea a strâns 992 de distribuiri și peste 800 de comentarii în 17 ore.

„Cum am putea să vă atragem atenția? Încercăm prin cuvinte, fotografii, evenimente reale, iar următorul material le cuprinde pe toate trei! Să nu ne pierdem în detalii…

Pentru că în momentul de față acest lucru nu l-ar mai afecta, conducătorul autoturismului avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată pentru nerespectarea regulilor de depășire. Neadaptarea vitezei la condițiile meteo și nepurtarea centurii de siguranță au «condus» conducătorul auto pe ultimul drum.

Nu păcălești doar senzorul centurii de siguranță cu acel mic artificiu, ci te păcălești și pe tine. Vă rugăm vizionați și fotografiile! Vă rugăm conduceți prudent și regulamentar!”, scrie Poliția.

Foto: facebook


Politica