joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Gorjeni prinși la furat, în Arginești

Au venit în Mehedinți la furat de motorină și detergenți din camioane. Este vorba de doi gorjeni din comuna Bolboși care s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 28 septembrie a.c., ora 02.57, poliția Orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat, de 48 de ani, cu privire la faptul că două persoane sustrag motorină dintr-un camion staționat într-o parcare, în localitatea Arginești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia, care, în urma verificărilor efectuate, au identificat doi bărbați, în vârstă de 30 de ani, ambii din comuna Bolboși, județul Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Din cercetări, a reieșit că cei doi bărbați au sustras aproximativ 70 de litri de motorină dintr-un camion și mai multe cutii de detergenți  ce se aflau în remorca altui camion. Prejudiciul este în curs de evaluare, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspector principal Corina Moraru.

.

Politica