Mehedinți: Gorjeni prinși la furat, în Arginești

Au venit în Mehedinți la furat de motorină și detergenți din camioane. Este vorba de doi gorjeni din comuna Bolboși care s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 28 septembrie a.c., ora 02.57, poliția Orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat, de 48 de ani, cu privire la faptul că două persoane sustrag motorină dintr-un camion staționat într-o parcare, în localitatea Arginești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia, care, în urma verificărilor efectuate, au identificat doi bărbați, în vârstă de 30 de ani, ambii din comuna Bolboși, județul Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Din cercetări, a reieșit că cei doi bărbați au sustras aproximativ 70 de litri de motorină dintr-un camion și mai multe cutii de detergenți  ce se aflau în remorca altui camion. Prejudiciul este în curs de evaluare, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspector principal Corina Moraru.

.

Populare

Recomandări

Lucrările de reabilitare a Secției Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, finalizate

Au fost reabilitate 14 saloane și rezerve, cabinetele medicilor,...

Biletul zilei: cotă 7,5!

Schimbăm un pic strategia și facem un bilet cu...

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...

Mariah Carey a fost detronată. „All I Want for Christmas is You” a pierdut primul loc din topuri

Mariah Carey nu mai este regina Crăciunului. Începând cu...